Честит имен ден 6-ти Декември
0

Честит имен ден 6-ти Декември

Честит имен ден 6-ти Декември! Имен ден празнуват: Никол, Никола, Николай, Николина, Николинка, Николета, Ненка, Нина, Нинка, Кольо, Нико, Ница.

Да Ви е живо и здраво името!